God mat...2015-01-27

 
Laxpizza med blomkålsbotten 2 port.
 
ca en tredjedel av en stor blomkålshuvud
1 ägg
Herbamare örtsalt
½ msk fiberhusk
 
fyllning:
grekisk yoghurt
varmrökt lax ( hade en bit ca 125 g )
rödlök i skivor
dill, hackad
tång caviar
 
Sätt ugnen på 175 grader. Kör blomkålen i matberedaren och tillsätt ägg, Herbamare och fiberhusk. Blanda väl. Lägg två klickar på bakplåtspapper och platta till ca 3-4 mm tjocka.
 
 
Grädda bottnar i 175 grader ca 20-25 min.
Kolla att botten är lite brun. Lägg på lite grekisk yoghurt, lax i småbitar,
 
 
skivad lök, dill och en klick tång caviar.
 
 
 
 
Blev så kanoooongoda !!!!
 
Moikka !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0