Dagens: maltesisk frittata 2014-10-16

 
åt detta på Malta och tänkte att man kan nog göra den hemma också...
 
Maltesisk frittata 4 bitar
 
150 g vermicelli (den tunnaste spagettin som finns )
3 ägg
ca 25 g finriven ost (hade lagrad gréve)
Herbamare örtsalt ( eller salt o peppar)
180 g rökt strimlad skinka
hackad persilja
smör
 
Koka vermicellin i saltat vaten enl. anvisningar på paketet ( kokade ca 5 minuter). Sila av. Vispa äggen i en skål, tillsätt finriven ost och Herbamare. Tillsätt skinka, persilja och vermicelli och rör väl. Smält smör i en stekpanna, häll omelettsmet i och stek en stund.
 
 
Ta en tallrik och vänd omelletten och stek andra sidan en stund till. Dela i fyra delar. Servera med grönsaker/sallad till.
 
GOTT !!!
 
 
 
 
Hej Då !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0