Dagens meny: "Arista alla Toscana", 2 olika sorters potatissallad, broccolisallad, beasås, björnbärsmazarin 2014-04-05

Hade knytis hemma och gjorde "Arista alla Toscana " ( receptet se 2012-09-16 )
 
 
 
Eva hade med sig 2 olika sorters potatissallad en fransk och en med edamame o smetana..båda jättegoda !!!
 
franska potatissallad
 
med edamame o smetana...
 
ett par kunde inte komma .tyvärr...sjuka..
 
gjorde broccolisallad
 
 
Broccolisallad med granatäpple och russin 6-8 port.
 
2,5 färska broccolihuvud
1 stor hackad rödlök
kärnorna från 1 granatäpple
ca 3, 5 dl russin
ca 2 dl rostade solrosfrön
3,5 dl sojayoghurt
Herbamare örtsalt
 
Lossa broccolibuketterna och skär dem i mindre bitar. Dela stjälken och skiva den tunt. Lägg broccolin i en skål med hackad lök, granatäpplekärnor, russin och solrosfrön. Rör om att allt blandas. Tillsätt yoghurt och krydda med Herbamare efter smak. Rör om ordentligt med händerna så att alla broccolibuketter täcks av yoghurten. Servera. (receptet är från Green Kitchen Stories.. ) Jättegod !!
 
 
hade lite oliver samt beasås och gelé till...GOTT !!!!
 
Katarina hade bakat en underbar björnbärsmazarin och den serverades med romgrädde..
 
helt ljuvlig !!

Hej Då !!!
 
P.S. Nästa gång ska vi ha diavisning med gamla bilder...ser framemot !!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0