Dagens: "ytterfilé" i ugn med kål-morot-ärter sallad 2013-06-15

 
Kål-morot-ärter sallad  2 port.
 
ca ½ spetskål
1 morot
1 salladslök
ca 1 dl små ärter, frysta
ca 0,5 dl dill
ca 0,5 dl persilja
dressing:
ca 1 dl gräddfil
ca 0,5 dl majonnäs
1 msk limesaft
lite salt
lite svartpeppar
lite mejram
ca 0,5 msk honung
 
Strimla spetskålen tunt. Riv moroten. Skiva salladslöken. Koka ärterna och kyl med kallat vatten. Hacka dillen och persiljan. Blanda allt ihop.  Blanda gräddfil, majonnäs, limesaft och krydda med en nypa salt, lite svartpeppar, mejram och honung. Häll över salladen och ställ i kylen en stund före serveringen. 
 
Kottlettraden stekte jag först och kryddade, in i ugnen 200 grader ca 30 min. Fick vila ca 5 min. före serveringen.
 
Hej Då !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0