Dagens : grönsaker i ugn samt ytterfilé med rosmarin, brownie med Turkisk Peber 2013-06-02

blomkål, paprika, morot, vårlök samt salt och gryddblandning (från Kreta)+ olivolja.....
 
"ytterfilé" ( heter väl inte riktigt så har fått påpekande om det ) brynt och massor av kryddor + extra kvistar rosmarin....
 
 
Brownie med Turkisk Peber   24 bitar
 
150 g margarin
150 g mörk choklad, hackad i småbitar
2,5 dl socker
3 ägg
2 dl vetemjöl
150 g Turkisk Peber, hackade i småbitar med hjälp av en mortel
 
Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarinet i en kastrull och ta från plattan. Blanda i chokladen så att den smälter. Vispa ägg och socker pösigt. Hacka Turkisk Peber grovt med hjälp av en mortel. Blanda i äggsmeten chokladblandningen, mjölet och Turkisk Peber. Häll i en smord och bröad form  ca 23X30 cm. Grädda i 175 grader ca 30 minuter. Låt svalna och ställ sedan kakan i kylen för minst 8 timmar. Skär sedan i småbitar. Servera med vispad grädde.  Istället för Turkisk Peber kan man blanda i jordnötter/andra nötter, chokladbitar, marshmallows mm.
 
Gott !!!!!!
 
Hej Då !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0