Dagens meny: kokt potatis, köttfärsbiffar samt sallad med fetaost 2012-05-05


sallad med fetaost, kokt potatis och köttfärsbiffar...gott

Köttfärsbiffar 12 st.

1,5 dl Créme Bonjour med soltorkat tomat
35 g fransk löksoppa (pulver)
0,25 dl ströbröd
ca 500 g köttfärs
1 ägg

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda Créme Bonjour med löksoppapulver och ströbröd. Blanda i köttfärsen och ägget. Forma 12 st. biffar och ställ dem på en bakpappersklädd ugnsplåt. Grädda i 200 grader mitt i ugnen ca 15 minuter. Servera med potatis och sallad ( kasskadsallat, gurka, fetaost, röd lök).

Régalez-vous!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0