Dagens paj : Kanelpaj från Schweiz 2012-04-28

Bakade en smaskig paj idag : Kanelpaj från Schweiz.



Kanelpaj från Schweiz 8 port.

3 dl vetemjöl
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
125 g smält margarin
fylling:
2 dl vispgrädde
2 dl créme fraiche
2 tsk kanel

Blanda ihop vetemjöl, socker och bakpulver. Blanda med smält margarin. Tryck ut degen i en pajform (26 cm diameter) på botten och lite på kanterna. Blanda ihop vispgrädde och créme fraiche och häll på pajen. Lägg pajen i kylen och låt stå 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Strö över kanel och grädda i nedersta falsen i 225 grader 10 minuter. Sänk värmen till 150 grader och fortsätt grädda ytterligare 20 minuter. Servera ljummen eller kall.



Pajen är riktigt god och full med kalorier...

Régales-vous!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0