Dagens meny: stekt kycklingsfilé, morötter med massor av persilja, jordbubbskräm 2011-06-29

Ensam hemma och stora J är på havet så stekte en kycklingsfilé, kokade några morötter med massor av persilja och gjorde jordgubbskräm till efterrätt. Allt var så gott...

  Kycklingsfilé med kokta morötter med persilja och lite smör

 Jordbubbskräm.

500 g jordgubbar
2 dl egen gjord rabarbersaft (ej utspädd)
1 dl vatten
150 g socker ( rabarbersaften är inte söt) 

0,5 dl vatten
4 msk Maizena

Koka upp jordgubbar med vatten , saft och socker. Mixa med mixerstav och häll i Maizena blandad med 0,5 dl vatten. Rör om och låt koka upp och småkoka ca 2-3 minuter.  

Ha det/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0