Dagens allt möjligt 2011-06-18

Åkte till landet igårkväll. Eftersom jag visste att jag inte skulle hinna se på TV så spelade in KSpecial : Storverket i öknen-arkitekten I.M.Pei möter islam. Han är kinesisk-amerikansk arkitekt och har ritat byggnader inte bara i USA utan i flera länder. 
 I.M.Pei

Han ritade Museum of Islamic Arts i Doha, Qatar.
 Museum of Islamic Arts

Ooohh sicken människa!!!!!!!! Har sett ett program om honom tidigare och då handlade det om när han jobbade med Miho museum i Japan.
 Miho Museum

Tänk att vara så gammal och ändå intresserad om världen och nyfiken på något nytt. Hoppas att man kan vara åtminstone en bråkdel som han. Kan rekommendera att se programmet den går i repris den 21/6 kl.00.20. Missa inte det!!!

Som sagt var på landet och fotade lite. Ha lärt mig använda kameran lite bättre och tycker att det blir bra bilder med den( Canon IXUS).  

 Akleija

 Guldakleija

 Pion

 Blåbär

 Snickarglädje på altanen är så rutten så... Måste åtgärdas men blir kanske inte iår utan nästa års projekt. Snickarglädjen är gammal, svärfar köpte de från ett gammal hus som revst länge sedan i Olskroken. Stugan började byggas 1960 så snickarglädjen har varit på plats över 50 år. Tänk att ha en inglasad altan men... det kostar och just nu har man inte sådana pengar över.

 Vi måste byta ut allt men det är inte så lätt och hitta på något som passar och som man tycker om.  

Dagens mat blev hemgjord pizza. 

 Till vänster Lilla J:s del med slami mm, mitten Stora J:s med skinka mm och till höger min med gröna citronoliver mm. Alla får sitt.

Det har varit härlig dag idag !!!!

Ha det/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0