Dagens meny: Hamburgare och Ugnspäron med hallon och vit choklad 2011-02-19

Lilla J var ledig och vi planerade en hel dag ute i olika affärer mm. Åkte till Redningsborg i Näset och New Yorker vid Frölunda torg, fikade och fortsatte till Media Markt, Emmaus i Hisingen, Net On Net mm. Lilla J skulle på 80-tals fest och letade efter passande kläder och Stora J ville köpa högtalare till plattTv:n.
Hemma snabbt steka biffar och göra ordning varsin hamburgare. Efterrätten: Ugnspäron med hallon och vit choklad blev också snabbt gjort. 

 Ugnspäron med hallon och vit choklad 3 port.

6 st päronhalvor (från burk)
ca 3 dl frysta hallon
100-155 g vit choklad

Sätt ugnen på 225 grader. Låt hallonen tina något ( eller kör ca en minut i mikron) och låt päronen rinna av.
Lägg 2 st. päronhalvor i varje portionsskål och fördela hallonen på päronen. Bryt chokladen och fördela över i skålarna och ställ de rätt högt in i ugnen. Det tar inte lång stund när de är färdiga, chokladen ska bara få lite färg.

Bonne canche!!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0