Dagens bakning: kakor med tonfisk och ost 2011-08-02
Bakade riktigt goda kakor med tonfisk, ost och senap.
Kakor med tonfisk och ost 25 st.
200 g vetemjöl
1 tsk bakpulver
3 ägg
80 g smält margarin
3 msk dijon senap
1 dl mjölk
100 g riven ost (lagrad Svecia)
1 burk (195 g ) tonfisk i vatten
lite Herbamare örtsalt
Sätt ugnen på 175 grader.
Låt tonfisken rinna av i silen.
Blanda vetemjöl med bakpulver och vispa i ett ägg i taget. Tillsätt smält margarin, senap och mjölk och blanda allt väl. Rör i osten och tonfisken. Smaksätt med Herbamare. Häll upp i silikonformar (andra formar måste smörjas och bröas).
Grädda i 175 grader ca 30 minuter. (beroende på formarnas storlek)
Servera som tillbehör med soppa eller som liten förrätt.
Régalez-vous!!!!


200 g vetemjöl
1 tsk bakpulver
3 ägg
80 g smält margarin
3 msk dijon senap
1 dl mjölk
100 g riven ost (lagrad Svecia)
1 burk (195 g ) tonfisk i vatten
lite Herbamare örtsalt
Sätt ugnen på 175 grader.
Låt tonfisken rinna av i silen.
Blanda vetemjöl med bakpulver och vispa i ett ägg i taget. Tillsätt smält margarin, senap och mjölk och blanda allt väl. Rör i osten och tonfisken. Smaksätt med Herbamare. Häll upp i silikonformar (andra formar måste smörjas och bröas).
Grädda i 175 grader ca 30 minuter. (beroende på formarnas storlek)
Servera som tillbehör med soppa eller som liten förrätt.
Régalez-vous!!!!
Kommentarer
Trackback