Dagens GP 2010-05-24 Klosterliv & Kung Fu

"Buddhistiska nunnor i Nepal blandar engelska, it och böner med kung fu." Underbart.Härligt läsa om något sådant. Om jag hade pengar skulle jag åka dit på semester eftersom de tar emot turister också. Go for it  girls.!!!!!!!!!!!

Efter jobbet var och tränade styrketräning som vanligt. Dagens GP hade artikel om "min gym" Kristinedal. Alla som tränar där har avtal med Kristinedal att acceptera dopningstester. Bra initiativ för doping förekommer inte bara med "aktiva" utan med "bland vanliga motionärer " också ( 40-åriga som tar genvägen till "snygg kropp").  Appropå det läste i GT om en man som tar Melanotan sk." Barbiedrogen". Han började med drogen för att slippa solarium . Tränar 6 dagar i veckan och vill se brun ut. Vad??? sjukt!!!. Drogen injiceras i bukfettet. Mannen har själv 4 barn = underbar förebild för sina barn : titta pappa tar lite genvägar och tar inte skada av det"fy f.........n säger jag bara. Vad har han i pannbenet Melatnotan eller sågspån???
Han skulle nog behöva böner och kung fu med meditation i stället... eller.... ? har jag fel??????

Nej nu har jag gnällt lite men man får göra det 5 minuter per dag.

Imorgon inget speciellt men på onsdag Tai Chi på Trädgårdsförening igen. Min kompis ska komma med och får se vad vi hittar på efteråt. Någonting att äta någonting att dricka.... 

Ha det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0