Lite smått och gott...2018.03.13
6/3 vattengympa med Maria & Pontus på Kristinedal...lika tufft som vanligt..
var på Läkande Rum på Norra Gubberogatan kl 17.00-20.00 och lyssnade på Rauno Moilanen när han berättade om PH-balans och hur påverkar detta på våra kroppar..väldigt intressant...köpte oxå en flaska kombucha..gott !!!
7/3 Coreboll o simning på Kristinedal..
var på Folkuniversitetet vid Järntorget o lärde mig om kombuch, vattenkefir o gingerbeer...
spännade ...kommer att pröva göra gingerbeer efter Japanresan...
8/3 Yoga på Kristinedal...tillfällig yogalärare Kyrie Oda (dansare o hon är från Japan ) så jag fick prata lite japanska med henne..
9/3 landet ...

underbart väder...

blå timmen...allt var blå...
Martin hade varit o gjort ordning på dörrklämman... ( köpte den på Malta i okt förra året)..

den är så fin !!!
Gjorde egen yoghurt av cashewnötter...blev riktigt god !!!

Cashewyoghurt
2 dl cashewnötter,naturella
1,5 dl vatten
1 tsk honung
en nypa salt
1 probiotikakapsel
Blötlägg cashewnötterna i rikligt med vatten i 2 timmar. Skölj o låt rinna av. Mixa med 1 dl vatten. Späd mer om du önskar mer flytande yoghurt. Tillsätt honung o salt o mixa igen. Öppna probiotikakapseln o rör ner pulvret i krämen. Häll i en glasburk o sätt på locket. Se till att det finns några centimeters utrymme i burken eftersom yoghurten expanderar. Låt yoghurten fermentera i rumstemperatur i 1 dygn. Smaka o om du vill ha syrligare låt stå några timmar till. Förvara yoghurten i kylen, håller där ca 5 dagar. Gott med färska bär o müsli.

12/3 vattengympa med Maria & Pontus...
13/3 hämtade mina nya glasögon från Specsavers...
i morgon blir det Coreboll o på torsdag yoga..
helgen blir det landet samt yoga på söndag..

längtar till värmen o badstranden...vi har bokat en resa till Cypern i maj men först blir det Japan...
Sayoonara !!
Kommentarer
Trackback